Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelKatwijk

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Opening Dorcaswinkel Katwijk-Rijnsburg-Valkenburg op 15 september

Opening Dorcas Winkel op 15 september

Na bijna een jaar van voorbereiding is het zaterdag 15 september 2018 zover: Dorcaswinkel KRV (Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg) wordt geopend.

Eind 2017 stelde Dorcas Nederland voor om ook in de Duin- en Bollenstreek een Dorcaswinkel te openen. We zijn in samenwerking met Dorcas Nederland opzoek gegaan naar een pand. Er zijn diverse vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd en ontwerpen en plannen voor de winkel werden gemaakt.

Het pand aan de Sandtlaan 36 C10 heeft een ware metamorfose ondergaan. Met de vrijwilligers die zich hebben aangemeld zijn we hard aan de slag gegaan om het pand schoon te maken, te verven, in te richten, artikelen te prijzen e.d. Wat een enthousiasme van alle vrijwilligers, zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Dat is echt hartverwarmend!
In de Dorcaswinkel KRV vindt u tweedehands producten, van potten en pannen tot meubels, van glazen en bestek tot speelgoed, van boeken, cd’s tot dvd’s. Zelfs ‘Brood van Gisteren’ een geheel nieuw concept in de Dorcaswinkel KRV. En in onze koffiecorner staat er altijd een gratis kopje koffie/thee voor u klaar.

We werken uitsluitend met vrijwilligers en de opbrengst van de winkel komt ten goede aan onze projecten die wij ondersteunen in Afrika. Bent u benieuwd hoe de Dorcaswinkel KRV eruit ziet? Wij nodigen u van harte uit om op 15 september a.s. van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje te nemen. De koffie/thee staat voor u klaar.

Hartelijke groet,
Mariella Zandbergen-Voshol
Dorcaswinkel KRV

 

 

 

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer